Vorm en Inhoud.

U organiseert een congres, symposium of speciale dag voor uw personeel. 

Vaak is het een hele opgave hoe de inhoud zich met de vorm verhoudt. 

                                                                                          

Samen met uw organisatie verzorg ik een sprankelend onderdeel waarin inhoud en vorm theatraal zullen samenvallen en zoveel mogelijk aansluiten bij de deelnemers en bezoekers. Scherpte en humor staan garant voor herkenbaarheid.

Rond het onderwerp of thema van uw dag werk ik samen met medewerkers van uw organisatie aan een theatrale act die inhoudelijk aansluit en aantrekkelijk is in vorm. Levendigheid, professionaliteit en originaliteit zet ik in; uw medewerkers enthousiasme en betrokkenheid.

Belangrijk in mijn aanpak is meedenken in de voorbereidingsfase over specifieke invulling van het thema. In deze fase onderzoek ik in korte tijd via interviews met enkele medewerkers het thema en details die een act levendig en passend zullen maken. Hieruit maak ik een voorstel. Waarna gedurende n 20-tal repetities onder mijn professionele begeleiding met medewerkers gewerkt zal worden aan de theatrale verbeelding. Deze act zal uiteindelijk 30-45 minuten duren, afhankelijk van het programma van de dag die u organiseert.

Er wordt een uniek product geleverd dat helemaal is toegespitst op de organisatie en thema van de dag. Inhoud en aanpak sluiten aan bij opdrachtgever.

Ik maak graag werk van uw inhoud.

met vriendelijke groet

Emiel van Ekert